Читатели разследват мистерията на премиерата на "Зовът на кукувицата"

На 4 март, от 20 ч. в Champagne Room Art Club ще започне разследването на криминалната интрига "Зовът на кукувицата". Адресът е пл. Народно събрание № 3.

Гостите ще станат детективи. Безценни показания ще осигури небезизвестното издателство „Колибри“. В ролята на водещ влиза детектив Кирил Ефремов, макар да не е ветеран от войната в Афганистан, а очарователната Гери Турийска ще помага в разследването (казват, че е далеч по-веща в тези дела от секретарката на Корморан Страйк). Сред заподозрените са колоритни особи от театралната сцена, рока и рапа, които засега ще запазим в тайна.

Озарете с идеите си най-необичайното разследване, провеждано някога в столичен бар! Потопете се в атмосферата на тайнствен, нощен Лондон! Ще пием британски питиета и ще слушаме музика So British. Входът е свободен!

Неоспорими факти и обстоятелства по разследването: Робърт Галбрейт e новата звезда на сцената на криминалната литература. Въпросът е КОЙ се крие зад псевдонима и дали Дж. К. Роулинг има пръст в цялата работа. Опасяваме се, че единствено „Зовът на кукувицата“ може да отговори на този въпрос.

Сподели в: