Четири нови попълнения в DJ листата на Elevation Music Festival 2012

Elevation Music Festival 2012 ще прибави към програмата си и трета фестивална вечер. За радост на родните клъбъри и меломани, второто издание на фестивала ще открие двете по-малки сцени още на 22 юни вечерта, като цената на билета ще остане непроменена.

Четирите нови попълнения в DJ листата на тазгодишното събитие, които ще се присъединят към легендарните DJ Fatboy Slim и Roni Size, са Rev.Run от Run D.M.C, BreakbotPendulum DJ SetVerse и Ed Solo. Тази плеяда от култови имена ще залее танцувалната сцена на Elevation Music Festival 2012.

Отличникът на Run D.M.C Rev.Run и френския “магьосник” Breakbot са едни от артистите, които за първи път ще посетят България в рамките на фестивала.

VH1 нарича Run D.M.C “Най-великите хип хоп артисти на всички времена”. Rev.Run ще докаже на родните фенове, че дори и за самостоятелните му изяви като DJ, това определение важи с пълна сила.

Парижанинът Breakbot ще ни покаже как се владее изкуството да смесваш най-добрите елементи от денс, електро и хип хоп с умение и прецизност.

Изпод ръцете на краля на Booty Breaks, Ed Solo ще се лее много танцувален Breakbeat, Dubstep & Drum&Bass, a Pendulum DJ Set & Verse пък ще разгорещят феновете на клубния саунд, като им предоставят едно незабравимо изживяване.

Билети за фестивала, който ще се проведе на 22-ри, 23-ти и 24-ти юни, могат да бъдат намерени само в мрежата на Eventim.

Още по темата:

Легендарният Fatboy Slim, Kosheen и Chambao в България на Elevation 2012

Сподели в: