Четирима чужди диджеи с безплатно парти в София

Cave, D.A.V.E The Drummer, Martin Montana и Leo Laker, заедно с Deep Zone, Balthazar, Jackrock, Dian, и Rossko ще направят безплатно шоу в столичния клуб Duke на 12 август.

Концертното лято на Deep Zone и диджеите Balthazar, JackRock, Dian и Rossko продължава с пълна сила. Тяхното национално турне “R.E.D. National Tour” премина през цялата страна със страхотен успех, а през това време те успяха да подкрепят инициативата Music Space, да запишат нов сингъл, а сега стана ясно, че ще вземат участие и във фестивала Spirit Of Bourgas.

Този вторник (12 август) пък феновете на съвременната електронна музика ще получат нов подарък от диджеите – безплатно парти в клуб Duke в столицата. Специално за събитието в България идват и четири чужди диджеи – норвежецът Cave, D.A.V.E The Drummer от Великобритания, немецът Martin Montana и Leo Laker a.k.a Switchblade от Финландия, който ще се включи с лайв изпълнение. От българска страна сцената ще представят Balthazar, JackRock, Dian, Rossko, Birben, както и Deep Zone с пърформанс на живо.

Началото на партито е от 22:00 часа в клуб Duke (ex-“Маймунарника”, SPS) в Борисовата градина, а входът ще бъде свободен. Събитието ще стане факт благодарение на Държавната агенция за младежта и спорта и е по повод 12 август – международният ден на младежта.

Междувременно приключи и националното турне на Deep Zone, Balthazar, JackRock, Dian и Rossko, озаглавено “R.E.D. National Tour”, което продължи повече от месец и половина, обиколи цялата страна и бе посетено от около 30 хиляди души. Също така стана ясно, че музикантите от Deep Zone ще вземат участие в амбициозния фестивал Spirit Of Bourgas, като ще бъдат хедлайнери на Music Space сцената на 17-ти август (неделя) – когато ще свирят в компанията на “Кошийн”, “Груув Армада” и др.

* * *

Deep Zone и DJ Balthazar с англоезично видео на "Welcome to the Loop"
Създават отворена сцена за българска авторска музика

Сподели в: