Четвърто издание на Urban Skillz

Фънк и хип хоп музиката отново ще се обединят с екстремните спортове на шестте видео стени в столичния клуб Sugar.
В това издание отново ще имате възможност да видите на най-свежите, както български, така и чужди скейт и сноуборд филми.
В този Board Edition на Noise City-URBAN SKILLZ: един от най-сполучливите български Сноуборд филми-"Снежедневие", както и "Дръж", и "Simple Ride" от "незаконния" Скейт арсенал на TagTag Production, различни видео продукции на skatebg.com, Virus Skateboards и Noise City Overground Media Group.

След премиерата на "Traces", филм на TRAP Skateboards(Германия), който ни представи европейската Скейт сцена, този брой на URBAN SKILLZ ще отрази "калифорнийския" начин на живот.
За първи път в България ще бъде представена една продукция на Urban Nomad Production, Beef Industries и режисьора Борис Кастро-"L.A. Lifestyle".

Филмът е едно документално приключение из най-криминалните квартали на Лос Анджелис; Оуклънд и Саут Сентръл.
Urban Nomad ще ни покажат най-голямото "оупън еър" Car Tunning изложение в света, най добрите гаражи за Lowrider-и, Big Block Muscle Cars и мотори в Лос Анджелис, "Олд Скуул" Скейтбординг, LAPD action и човека "зад плочите" на Cypress Hill и Soul Assassins: Dj Muggs, който освен участник е и съавтор на саундтрака на "L.A. Lifestyle".

За саунда на самото парти, ще се грижат Rawland и DVD, в комбинация с джази присъствието на Violet.
Така че ако скучаете на 6 декември, определено ще има какво да видите и чуете на Noise City -URBAN SKILLZ, The Board Edition.
Начало 23:00, вход свободен за всички дами.

Noise City Industries Overground Media Group и партита за "градска култура"- "URBAN SKILLZ" имат за цел да обединят различните общества в съвременната градска среда като: Freestyle MC-та, Beat Boxer-и, DJ-и, скейтъри, сноубордисти, Graffiti артисти, дизайнери, музиканти, Стрийт или Брейк денсъри и да се даде поле за изява на таланти в екстремните спортове, музика, рисуване или други елементи на Urban културата.

Сподели в: