Четан Паркин идва в България за представянето на книгата "Хюман дизайн"

Хюман дизайн показва скритата същност на хората

Революционната система за себепознание Хюман дизайн вече се превърна в мания и у нас. Запалиха се дори тези, които никога не са чели хороскопа си във вестника, въпреки че между двете системи има много общо. "Новата" астрология обаче има предимството да показва дори несъзнаваните черти от характера и най-добрия начин да ги използваме, за да си спестим неприятности и пречки.

Излезе първата книга за Хюман дизайн (превод: София Петрова) у нас. Тя е плод на дългогодишния труд на един от най-големите специалисти по темата в света Четан Паркин. "Хюман дизайн" съдържа всичко за системата и всеки, дори този, който никога преди не е чувал за нея, може сам да си направи профил, а след това да го разчете. Необходимо е само да въведе в интернет сайта на Паркин www.humandesignforusall.com рождените си данни – дата, година и място – и след това да следва по книгата получените резултати в картата на живота си. На 13 септември самият автор ще дойде в България, за да представи системата и книгата си.

Системата Хюман дизайн е синтез от астрология, и-дзин, кабала и вашия генетичен импринтинг. Тя описва личността в голяма дълбочина и показва фундаменталните мотиви и пориви в живота, дори и неосъзнатите. Индивидуалната карта дава подробна информация за характера, здравето, личната психология, дарбите, слабостите и способностите.

Четан Паркин е един от най-близките ученици на създателя на Хюман дизайн Ра Уру Ху и един от най-дълго практикуващите учители. Българското издание на неговата книга е подготвено изцяло с негово съдействие. Паркин дори лично разчете картите на Асен Блатечки и Миро от "Каризма", които сами предоставиха рождените си данни. Техните дизайни са включени в книгата заедно с дизайните на принцеса Даяна, Дейвид Бекъм, Сандра Бълок, Барак Обама, Мадона и др.

Най-общо хората според Хюман дизайн се делят на 5 типаманифестори, генератори, манифестиращи генератори, прожектори и рефлектори. Първите 3 типа са енергийни, другите нямат собствена енергия и имат нужда от другите хора, за да могат да действат. Разделението е важно, защото дава информация как най-успешно да взаимодействаме с останалия свят. Освен тях обаче има и друго деление на профили от две числа, които дават допълнителна информация. В картата, съставена от наглед сложна графика от канали, числа и центрове, има още много други подробности, които дават подробна информация за личността.

Издателство: Милениум

Сподели в: