Червено и тъмносиньо юпи „взривиха” Пирамида

Червено и тъмносиньо юпи взривиха студиото на „Пирамида”  по ТВ 2 във вторник вечерта. Второто издание на седмичните финали изправи един срещу друг яростния защитник на Иван Костов – композиторът Стоян Михалев и младежът-социалист Цветан Фиков. Фината психоложка Оксана Станчева остана потресена от нажежените страсти и едва успяваше да укроти младежите. За да подсили ефекта от участието си Стоян Михалев дойде в студиото облечен с тениска с надпис „Гоце и Станишев продават България”. За да напомни откъде идва социалистът Цветан Фиков беше избрал червен пуловер.

„Костов събираше бели пари за чьорни дни”, обяви младият социалист. Това накара Михалев да забрави регламента и двамата се впуснаха в спор, в който публиката едва чуваше аргументите, заглушени от високите децибели. Не липсваха и обиди – „палячо”, подвикваха привържениците на Костов, докато от сектора на Фиков отговаряха с викове „бандити” и „мафия”. Водещият Дим Дуков едва успяваше да вземе думата от разгорещилите се опоненти, а операторите на два пъти забърсваха обективите на камерите си.
Телефонната централа няколко пъти блокира заради няколко хиляди зрители, които искаха да изразят своето мнение в ефира на  ТВ2, разкриха от екипа на предаването. В крайна сметка в оспорваното състезание победител излезе Цветан Фиков и така осигури 2000 лв. на зрителка от Кърджали. В третото издание на финалите аргументи ще премерят независимия депутат Димитър Абаджиев, певицата Кали и синият общинар Стефан Иванов. А в четвъртък, на  Големия финал  един от зрителите на Пирамида, подкрепил позицията на един от тримата финалисти  ще получи 8 000 лв.

Сподели в: