„Червените шапчици“ – модерна версия на прочутата приказка

От 10-ти октомври търсете „Червените шапчици“ – модерна версия на прочутата приказка. Писателката Джаксън Пиърс създава динамичен, напрегнат, увлекателен сюжет за пораснали деца, в който силната сестринска обич е поставена на изпитание.

„Червените шапчици“  ни среща със сестрите Скарлет и Роузи Марч. Облечена с кървавочервена пелерина и „добре въоръжена“, Скарлет е експерт в примамването и ликвидирането на върколаци. Тя е изгубила окото си по време на сурова схватка, докато е бранила своята по-малка сестра Роузи. Смела и неукротима, Скарлет решава да отмъсти за убийството на баба си и да защитава малки момичета от подобни заплахи.

Джаксън Пиърс е само на 27 години, живее в Атланта, щата Джорджия. Завършва английска филология и философия. Явявала се е на конкурс за цирков артист, писала е некролози за вестници, работила е като сервитьорка и рецепционистка. Започва да пише на 12-годишна възраст и благодарение на неизчерпаемата си фантазия и щур характер днес е обичана от тийнейджъри по цял свят.

Издателство: "Колибри"
цена: 14 лв.

Сподели в: