Час Пик 3 – този път в Париж

В сърцето на Париж се намира смъртоносна тайна. На почти другия край на света, в Лос Анджелис, посланикът Хан е на път да я разкрие. Той притежава ново доказателство за работата на Триадата – най-силната криминална групировка в света. Посланикът е открил самоличността на Шай Шен – самата основа на групировката, и смята да я разкрие пред Световния Криминален Съд – освен ако куршум не го накара да замълчи.

Триадата ще направи всичко възможно, за да остави тайните си тайни, а не публично достояние, и има само една надежда да бъдат спрени. Детектив Картър и инспектор Лий се връщат – там, където не им е мястото. Необичайният дует се е насочил към града на светлините, за да спре глобален криминален заговор и да спаси живота на стар приятел, вече порасналата дъщеря на посланика Хан, Су Юнг.

Те не познават града, не знаят езика, не са наясно и с това, какво точно търсят, но пътешествието им ще ги отведе от дълбините на метрото в Париж до височините на Айфеловата кула, докато се опитват да надхитрят най-смъртоносните бандити в света и да спасят не просто света, но и себе си с него.

IMDB рейтинг – 6, 7/10 (7, 570 гласа)
Премиера в България – 7 септември 2007 г.

Сподели в: