Чамбао пристигат утре

Чаровната вокалистка на Чамбао мечтае да се разходи боса по български плаж. Ла Мари и Чамбао кацат утре на летище София и нямат търпение да видят как изглеждат морските ни курорти. След миналогодишното гостуване групата е единодушна, че българите и испанците много си приличаме. Чамбао очакват да направят сравнение дали почиваме по сходен с испанците начин.

Трите града, които Ла Мари и музикантите избраха са Пловдив, Созопол и Варна. Концертите ще се проведат под открито небе, за да може публиката пълноценно да се потопи в усещането за фламенко чилаут. От Nescafe Frappe пък се погрижиха повече хора да имат възможността да присъстват на концертите. Билетите са дотирани от популярния бранд и струват само 10 и 15 лева, невиждана цена на билет за концерт на чужда група у нас.

След внимателно проучване на българските хотели в интернет, от Чамбао избраха четиризвездния хотел в столицата Central Park, където бяха настанени и при миналогодишното им гостуване в България. Домакин на Чамбао в Града на тепетата ще бъде хотел “Санкт Петербург”. За приятния им престой в Созопол ще се погрижат от хотел “Калисто”. Ла Мари няма никакви специални претенции към менюто. Огнената испанка държи единствено да е подсигурена с големи количества вода.

За сметка на храната, към качеството на звука и инструментите, групата има много високи изисквания. В помощ на екипа на Агенция “ПРИМА” се притече дори известният перкусионист Калин Вельов, именно на неговите латино перкусии ще свири барабанистът на групата Хуан Ередия.

На 11 юли, в деня на концерта в Пловдив, Чамбао ще бъдат специални гости на “Шоуто на Слави”. Следващата спирка е летният театър на Созопол на 12 юли, а на 13-ти петък групата ще зарадва почитателите си във Варна, с концерт в летния театър на морската ни столица.

Чаровната Мария пристига с пет музиканти, тур мениджър и 4 души технически екип. Пиано-кийборд, бас-китара, фламенко-китара, саксофон и перкусии са част от музикалните инструменти, които ще фрапират летния музикален купон.

Концертите са с начален час 20:30. Билети все още могат да се намерят в магазините от веригата Германос, Билетен център на НДК, на касите на Драматичните театри в Пловдив и Бургас, Фестивален и конгресен център – Варна, Дворец на културата и спорта- Варна, както и он-лайн в сайтовете на www.eventim.bg и www.ticketstream.bg. В деня на концертите билети ще бъдат пуснати и на касите на самите летни театри в Пловдив, Созопол и Варна.

Сподели в: