Чамбао изнесоха концерт във Варна

„Страхотни култура, навици и хора има в България. Варна ми напомня за Малага – топли хора, близко до морето” – сподели Ла Мари пред варненските медии, час преди началото на заключителния концерт на NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR.

Следобедът в деня на концерта в морската ни столица Ла Мари и компания се разходиха из улиците на Варна. Шест палки за барабани бяха част от предметите, които Чамбао си взеха за спомен от България.

Точно в 20:40 часа кийбордистът на групата Тони Ромеро даде началото на финалния концерт от NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR`07. Последваха два часа фламенко чил и горещи емоции, в които Чамбао изпълниха над 20 от най-добрите си парчета.

”Добър вечер”, „Полека лека”, „Супер благодаря” бяха част от българските изрази, с които Мария поздрави публиката в летния театър. Концертът завърши след близо 30 минутен бис, сърдечни аплодисменти и много цветя от почитатели.

Днес Ла Мари направи специална фотосесия за списание „Ева”, което ще излезе на пазара през есента.

Утре сутринта Дарик радио ще излъчи специален радио-филм за гостуването на Чамбао у нас.

Феновете, които не успяха да видят на живо групата и тези, които искат да си припомнят NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR с Чамбао ще го направят в ефира на Нова телевизия. Медията ще излъчи подробен филм за гостуването на Чамбао у нас през август месец.

Организаторите на турнето от Агенция Прима подариха на Ла Мари уникален ръчно изработен фотоалбум с кадри от гостуването на групата у нас.

Всички музиканти написаха своите пожелания на автентична глинена делва. Съдът е част от визията на последния им албум. “Ole Bulgaria”, “Viva Bulgaria” и “Buenos momentos en Bulgaria” са част от надписите, с които Чамбао споделиха своите впечатления.

Непосредствено преди да отлети за Испания, чаровната Мария разцелува всеки един от екипа на Агенция Прима и благодари за добрата организация и приятните моменти в България.

Още по темата

Сподели в: