Чакаме в София Ела Ейре и Rudimental

На 12 септември голямото откритие на британската сцена Ела Ейре и групата Rudimental ще посетят България, за да представят на живо в София най-новите си музикални проекти. На една сцена в една вечер ще чуем най-новия втори албум на Rudimental, както и хитовете от дебютния албум на младата британска певица, която специално за шоуто идва със собствената си банда.

Голямото откритие на британската сцена Ела Ейре съвсем наскоро представи своя дебютен албум. Първото студийно издание за младата изпълнителка е озаглавено Feline и се издава в стандартна и делукс версия. В aлбума влизат нейните хитове Comeback, Together, както и актуалният сингъл Good Times. Записите по Feline са осъществени в Лондон, Стокхолм и Лос Анджелис. Продукционният екип, които работи по изданието, е съставен от едни от най-актуалните имена от музикалния бизнес като Грег Уелс (Адел, Кейти Пери), Джарад Роджърс (Лана Дел Рей, Лорин Хил), Джони Латимър (Ели Гулдинг, Сам Смит) и още други.

21-годишната талантлива изпълнителка набира солидна популярност във Великобритания през последните години, заради множеството си успешни съвместни проекти с Rudimental, Bastille, The XX, Tinie Tempah, Naughty Boy и DJ Fresh. Ела Ейре e считана за едно от най-големите открития на британската музика и една от причините за успеха на Rudimental и техният общ сингъл Waiting All Night. Преди година завладяващата певица започва да излиза от сянката на колаборациите с авторските парчета If I Go, Deeper и Together, които бързо се превърнаха в хитове.

Ella Eyre – "Feline" – Standard – Съдържание:

1. Together
2. if I go
3. Always
4. Good times
5. Comeback
6. Gravity (DJ Fresh ft. Ella Eyre)
7. Deeper
8. Two
9. Even if
10. All about you
11. Home
12. Alone Too
13. Worry about me
14. Typical me

Ella Eyre – "Feline" – Deluxe – Съдържание:

1. Together
2. if I go
3. Always
4. Good times
5. Comeback
6. Gravity (DJ Fresh ft. Ella Eyre)
7. Deeper
8. Two
9. Even if
10. All about you
11. Home
12. Alone Too
13. Worry about me
14. Typical me
15. Waiting All Night (Acoustic)
16. Don't Follow Me
17. Everyone Goes Your Way
18. We Don't Have To Take Our Clothes Off

Сподели в: