Цирк, масажи и графити в дните на Vola Open Air 2017

Броени часове остават преди началото на Vola Open Air 2017. Посетителите на фестивала ще могат да се включат в дълъг списък с дневни активности.

TENT CITY HUSKY ще покажат как се разпъва палатка, артистична група „О“ са подготвили работилници за сапунени балони, жонглиране и приложни изкуства, 0511 Дизайнс ще посветят желаещите в изкуството на графитите и всеки ще може да си направи снимка „Спомен за вкъщи“ с арх. Марта Иванова Събева-MIS.

Хамачена градина и палатков град са сред атракциите за гостите през двата дни на фестивала. Разбира се, посетителите ще могат да се насладят и на разнообразни храни и напитки, както и да си купят авторски дрехи, аксесоари и бижута от български дизайнери.

Шестото издание на Vola Open Air ще се проведе този уикенд в красивия природен парк Врачански Балкан. На общо 34 музикални изпълнения ще станат свидетели посетителите на фестивала. Хедлайнери са британското дуо SpectraSoul, които ще раздвижат тълпата с мощната си гравирана с груув и одухотворени вокали музика, и мултиинструменталистът Swindlе, който ще представи своето съчетание от джаз и фънк инструментали с дъбстеп и грайм бийтове. Присъствието на български артисти също е силно, с имена като Жълч и Гена, Clavexperience, Vagabond, Saturated Pixels, Tenekiq и други.

Вече са известни и победителите в DJ конкурса, които публиката на фестивала избра да застанат зад пулта на третата сцена „АЛЕКО“ тази година – Goldrum, DankDreadnut, SODEV, CYNTAX и Димитър Йонков.

Пълната програма вече е тук.

Подробности за транспорта на фестивала тук.

VOLA Open Air се осъществява с подкрепата на Община Враца.

Билети на цена от 25 лева се продават в мрежата на Eventim.

На самия фестивал еднодневният билет е на цена 20 лева, а двудневен – 30.

Сподели в: