Цанко Георгиев: Научавайте нещо ново и интересно всеки ден

Днес ви представяме младия и вдъхновяващ Цанко Георгиев. Той, заедно със свои приятели и съученици, е един от организаторите на събитието Design Mix, което цели да активизира и провокира младежите от Пазарджик и околностите. Дизайн Микс ще се проведе на 25 и 26 март и представлява конференция за дизайн и визуални комуникации. Научете повече за тази инициатива – ето какво ни разказа Цанко за организацията и очакванията си за събитието.

Кой е поканен на събитието, колко и какви хора очаквате?

На събитието са поканени едни от най-добрите дизайнери, фотографи и маркетинг експерти. Мисля, че тук е моментът да спомена имената на всички лектори и да изразя огромни благодарности за това, че отделят от времето си да дойдат в Пазарджик и да дадат частица от себе си на участниците. Мария Христфорова, Иван Гинев, Жюстин Томс, Емил Тотев, Вергиния Накова и Вергиния Янчева са нашите герои, с които може да се видите и да почерпите от техния опит на 25 и 26 март 2017 в гр. Пазарджик. Целта, която ние от DesignMix сме си поставили, е да съберем 200 участници и бързо се приближаваме към нея.

Кои сте в екипа и как си разпределяте задачите?

Екипът е пълен с млади и амбицирани хора, които полагат наистина много усилия и отделят от времето си за DesignMix, за което искрено им благодаря! В началото не очаквах да бъде толкова лесно да си разпределим задачите, но всъщност това се оказа една много приятна задача, защото се събрахме и решихме всеки да прави това, в което е най-добър, без да се сърди на друг.

Какъв е интересът до момента?

До момента интересът е задоволителен – след официалното обявяване на уебсайта ни designmix.eu много повече хора разбраха за събитието и се надяваме да се видим с тях на 25 и 26 март в гр. Пазарджик.

Ще бъде ли ежегодно това събитие?

Освен че планираме събитието да бъде ежегодно, се надяваме да успеем да го разпространим из цяла България за в бъдеще.

Какво си пожелаваш?

Пожелавам както на мен, така и на всички хора, които имат мечти и цели, никога да не се отказват и да ги преследват докрай. Научавайте нещо ново и интересно всеки ден и помнете, че може да станете най-добрите! 

Сподели в: