Хумор и сексуално напрежение в романа "Шоколадова магия"

Гладът за храна и гладът за секс са две от най-големите човешки нужди, които човек може да изпита. Вземете ги, смесете ги в един роман и ще получите рецепта за „вкусна” литературна творба. Ако добавите голяма порция шоколадови изкушения, няколко тайни заклинания, доза романтика и щипка еротика, ще получите „Шоколадова магия” – новия роман на Лора Флоран (издателство "Кръгозор", преводач: Антоанета Дончева Стаматова).

След „Крадецът на шоколад“ и „Шоколадово докосване“ това е третата книга, която излиза у нас. Наситена с хумор и преливаща от сексуално напрежение, тя носи удоволствието, като да отхапеш невероятно парченце шоколад. Очаквайте книгата на 6 август.

Лора Флоран ни представя „вещица“, която забърква заклинания в горещ шоколад, и надменен „принц“ на сладкишите в страстна история за любовта и шоколада. 

Шоколадът и вещиците
„Къщата на вещиците“, чиято витрина е омагьосана гора от сладкиши, замък от горчив черен шоколад и принц на кон от сладък бял шоколад, е владението на Магали Шодрон и на двете й лели.

Специалитетът на Магали е горещият шоколад – лесен за приготвяне и в същото време божествено вкусен особено когато го е правила тя. Може би тайната на великолепния му вкус се крие в усмивката по лицето й, докато го разбърква. Или пък в …заклинанията за сбъдване на желания, които тайно добавя в омайващата напитка.

Принцът на сладкишите
Филип Лионe е парижкият принц на сладкишите. Неговите макарони съчетават различни вкусове, които се топят в устата, галят небцето и оставят неповторим вълшебен вкус.

Когато решава да отвори клон на световноизвестните си сладкарници на няколко крачки от „Къщата на вещиците“, сблъсъкът му с Магали е неизбежен…

Дали омагьосващият горещ шоколад ще надвие арогантната самоувереност на Филип?

Или макаронът „Желание“ – кайсия, целуната от шоколадов крем, с парченце  шамфъстък, скрито вътре като миниатюрна G-точка, ще укроти огнения нрав на Магали?

Чие небце ще бъде покорено първо?

Още информация
Цена: 14,00 лв.
Меки корици
Страници: 352
Размер:  145Х210 мм

Откъс от книгата вижте тук.

Сподели в: