Хулио Алберто Фернандес идва у нас с няколко дами

Темпераментния глас и главен герой в шоуто Live From Buena Vista – The Havana Lounge Хулио Алберто Фернандес, който пристига в София на 6 февруари догодина, се похвали, че и на 70 продължава да черпи сили от музиката и жените на Куба. На сцената той е обграден от не една, а цели две, стопроцентови дами на кубинската музикa – неповторимата Тереза Гарсия Катурла и младата Мария Виктория. В тази комбинация вдъхновението едва ли ще го напусне скоро. Изпълнителят споделя, че още една дама е неизменно до него при всяко пътуване, а именно съпругата му.

В свое интервю певецът разкрива подробности около възникването на проекта Havana Lounge. Шоуто се явява естествено продължение на вълната Buena Vista, която заля света през последните години. В ролята си на посланник на кубинската култура Алберто Фернандес има  една обикновена мечта: ”Повече от всичко искам публиката да почувства силата и страстта на нашата музика. За щастие, мисля че успяваме”.

Близо 4000 ще се съгласят с това твърдение, след като станаха свидетели на магията на Havana Lounge в зала1 на НДК в началото на тази година. Тогава кубинските гости накараха цялата зала да танцува и пее легендарните песни на Buena Vista.

Харизматичите кубинци в момента подготвят нов репертоар за предстоящото си европейско турне, което започва в първите дни на новата година. У нас Live From Buena Vista – The Havana Lounge ще разгорещи страстите в зала 1 на НДК на 6 февруари 2009 г.
 
Билети за шоуто се продават на касите на Билетния център в НДК, в мрежата на Ticketstream.bg, Office 1 Superstore и Eventim.bg. Цената им е от 20 до 70 лева.

Сподели в: