Христо Йоцов и Ангел Заберски Биг Бенд Бразз Асоциация откриват сезона в Студио 5

Христо Йоцов и Ангел Заберски откриват сезона в Студио 5 (НДК, София) на 14 септември. По този тържествен случай от 19 часа, Христо Йоцов е поканил двама изключителни музиканта – известния шотландски пианист Стийв Хамилтън /работил с Bill Bruford Quartet, Freddie Hubbard, John Scofield и мн.др./ и един от най-симпатичните млади таланти – Борис Таслев на бас.

От 22.30 часа в Студио 5 започва откриващия сезона късен концерт – а именно Ангел Заберски Биг Бенд Бразз Асоциация в пълното си великолепие.

Hristo Yotzov Jazz Trio – откриване на сезона

Steve Hamilton – piano /Scotland/
Dimitar Karamfilov – bass
Hristo Yotsov – drums

В класическия формат "пиано трио" ще се насладим на срещата на големи джазови музиканти с оригинални композиции и джаз стандарти.

Билети: 10 лв. на касата на билетен център НДК, онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на концерта.
За ревервации: тел. 02/963 12 54.

Angel Zaberski Big Band Brazz Association – откриване на сезона

След успешното представяне на албума си High Voltage и лайвът им на Празниците на изкуствата „Аполония”, Бразз Асоциация отново се завръщат на сцената на Студио 5 по този наистина тържествен повод. Те са истински феномен в джаза и са сред малкото способни да предефинират представите на публиката за качествена музика.

Бразз Асоциация са:

Тромпети:

1. Илия Ненов – “lead”
2. Милен Петров – “lead”
3. Михаил Йосифов- джаз тромпет
4. Мартин Ташев
5. Тодор Бакърджиев

Тромбони:

1. Велислав Стоянов
2. Димитър Стоев
3. Божидар Василев
4. Кирил Зафиров

Саксофони:

1. Димитър Льолев- алт
2. Владимир Карпаров- алт
3. Атанас Хаджиев- тенор
4. Венко Георгиев- тенор
5. Тодор Цачев- баритон

Ритъм:

Димитър Шанов- бас
Стоян Янкулов- барабани

Ангел Заберски – пиано, аранжименти, композиции

Билети: 15 лв. на касата на билетен център НДК, онлайн чрез www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg и в Студио 5 преди началото на концерта.
За ревервации: тел. 02/963 12 54.

Сподели в: