Хитът 4D на Рафи, Део, Лео и Играта е хитът за изминалата седмица

Летният хит на Рафи, Део, Лео и Играта – 4D стана номер 1 в официалната класация по излъчвания на българска музика за изминалата седмица.

Със статут на най-въртяно български парче в радио и телевизионния ефир за изминалата седмица се сдоби вчера песента на Рафи, Део, Лео и Играта – 4D. Класацията се формира на базата на мониторинг на най-представителните музикални медии в страната – радиостанции и музикални телевизии. Песента се нареди на трето място в общия чарт по излъчвания водена само от  “Wake Me Up” на Avicii и “La La La” в изпълнение на Naughty Boy feat. Sam Smith.

Видеото на фантастичната четворка с участието на неподражаемия Любен Дилов- син пък стана едно от най-любимите клипчета на феновете в интернет. В него има подводни снимки, скокове с бънджи и парашут и много комични ситуации. В клипа забележително присъствие има и Любен Дилов-син, който в самия край на видеото показва движенията от забавния танц, който изпълнителите танцуват през цялото време.

Преобладават хонорари от типа „най-веселото и креативно видео, което съм гледал”, „четиримата са наистина много забавни, а танцът е супер смешен” и „Любен Дилов изкърти”. Песента се предлага и в платформата за дигитален даунлоуд iTunes – http://www.smarturl.it/4D.

Песента, издадена от Вирджиния Рекърдс,моментално привлече вниманието на медиите и феновете. Четиримата симпатични артисти се събират за първи път за общ проект и самата комбинация от образи вече говори за забавление в максимална степен. Именно 4D е песента посочена от известна ресторанти като основен химн на веселието за Лято 2013.

Прочетете още:
Рафи изпълнява ария на Верди на фестивала "Моцартови празници 2013"

Сподели в: