Хитови заглавия ни очакват тази пролет

Издателска къща "Хермес" е подбрала едни от водещите хитове от цял свят, доказали качеството си пред най-важния съдник – читателя.

Ето част от заглавията, които да очакваме тази пролет:

ЗАД ЗАТВОРЕНИТЕ ВРАТИ
Б. А. Парис

Напрегната семейна драма, която покори световните класации. Джак и Грейс са идеалната двойка: той е красив и преуспял, тя е стилна и артистична.

Затова всички искат да ги познават и най-вече – да опознаят тайнствената Грейс.

Това обаче се оказва невъзможно. Какво крият Джак и Грейс зад затворените врати на дома си?

Бестселър на The Bookseller, New York Times, USA Today и Amazon.
Най-добър трилър на 2016 г. на iBooks!
Финалист в селекция на Goodreads за най-добра книга на 2016 г. в две категории: съспенс и трилър и дебют.
Филмовите права са закупени от Stone Village Productions.
Продадена в 36 държави.

ЯЖТЕ МРЪСНО!
Джош Акс

Водещ експерт по функционална медицина, д-р Джош Акс ни призовава да се върнем към забравени, но доказани във времето навици, сред които контактът с "мръсната" природа. Философията "Яжте мръсно" включва здравословен начин на хранене и живот, с който да преборите синдрома на чревната пропускливост – основната причина за множество разпространени болести.

Днес хиляди хора се радват на оптимално здраве благодарение на изпитаните лечебни практики и ценни съвети на Джош Акс. Той се грижи специално за храненето и добрата състезателна форма и на олимпийски медалисти като Майкъл Фелпс, Райън Локти, Питър Вандеркей и Миси Франклин, а сайтът му www.draxe.com е сред десетте най-популярни сайта за здравословен начин на живот в света с месечно над 6 милиона посетители.

ИСТОРИИТЕ НА ЕДНА НОМАДКА
Рита Гелман

Рита Голдън Гелман ще ви отведе на вълнуващи пътешествия до непознати и екзотични страни, но не като турист, а като част от местните общности, от споделените семейни празници, от трапезата на местните хора, за да се потопите в техния начин на живот.

МАСЛИНОВАТА ФЕРМА
Каръл Дринкуотър

История за живота, любовта и зехтина в Прованс.

Ако сте почитатели на книгите на Франсис Мейс за Тоскана, ви предлагаме да се насладите и на очарованието на простия живот и красивата природа на Прованс.

СЛЪНЦЕТО ЗАЛЯЗВА НАД АНГКОР
Николай Овчаров

След успеха на книгите "Търсачът на минало открива света", "В Африка сред лъвове и сенки на предците" и "От Камчатка започва Русия" сега читателите могат да се насладят на приключението "Слънцето залязва над Ангкор". Едно незабравимо пътешествие в тайнствения Индокитай.

ФИЛМ ПО "КОЛИБАТА" ОТ УИЛЯМ ПОЛ ЙЪНГ
Премиера в България – 28 април 2017 г. Вижте трейлър тук.

Романът сензация "Колибата" – продаден в над 25 милиона екземпляра в света и преведен на повече от 40 езика, вече и с филмова версия.

"Колибата" повдига вечния въпрос: Къде е Бог в един свят, изпълнен с толкова болка? Отговорите, които Макензи получава, ще ви смаят, а може би ще преобърнат собствените ви представи за света.

ДЪЩЕРЯТА НА ПАЛАЧА И КРАЛЯТ НА ПРОСЯЦИТЕ
Оливер Пьоч

На 16 май Оливер Пьоч пристига в България за премиерата на новата си книга.
Още с първия си роман – "Дъщерята на палача", Оливер Пьоч предизвиква фурор в Европа, а впоследствие книгата се превръща в бестселър в САЩ и Китай. Романът поставя началото на криминална историческа поредица, от която в световен мащаб са продадени над 2,5 милиона екземпляра, а авторът е обявен от Амазон за най-успешния немскоезичен писател. Следващото заглавие от поредицата е "Дъщерята на палача и кралят на просяците".

ГНЕЗДОТО
Синтия ДʼАпри-Суини

Най-продаваният дебют на "Амазон" за 2016 г.
Финалист на Goodreads за най-добра книга на годината с подкрепата на близо 25 хиляди читатели.

Как бихте живели, ако очаквате да получите огромно наследство на четиресет години? А какво ще направите с живота си, ако в крайна сметка не го получите?

КНИГА ЗА ВСЯКО МОМИЧЕ
КНИГА ЗА ВСЯКО МОМЧЕ
Виолета Бабич

Тези книги ще помогнат на тийнейджърите да придобият повече увереност и да се справят с предизвикателствата на тази динамична възраст на бурни промени.

Сподели в: