Хип-хоп формацията Touch Down с премиера на "Imma Model"

Хип-хоп формацията Touch Down издава ново парче със специалното участие на звездата от X Factor – Sanny Alexa

Победителите от миналогодишната музикална кампания за най-успешна българска колаборация със звездата Тайо КрузTouch Down са готови с новата си песен и видео, в които им партнира и перлата на X Factor – Sanny Alexa. Премиерата на видеоклипа е днес – петък, 24 август.

След като бяха избрани с мнозинство и изпълниха на живо в София тоталния хит „Higher” заедно с Тайо Круз на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour 2011, момчетата започнаха работа по собственото си парче. Сега, то вече е факт и може да се нареди сред претендентите за любими песни на младата аудитория, заедно с предишния им хит H.O.T.

Дамското присъствие в песента е поверено на Sanny Alexa, чийто характерен R&B тембър колоритно допълва хитовото звучене на песента. Междувременно певицата приключи работата си и по дебютния си сингъл “В Този Клуб”, чиято премиера предстои съвсем скоро.

Автори на музиката на парчето са Петър Петков – Ghettoman и Ясен Велчев, а текстът е дело на момчетата от Touch Down и Жени Джамбазова. Режисьори на стилното видео са Петър Петков Ghettoman и Данаил Щърбанов, а оператор е Делян Георгиев.

Официалната промоция на видеото ще бъде в Tequila club. На 29 август от 22:30 часа вратите на клуба ще бъдат отворени за всички, които искат да чуят и видят изпълнението на песента на живо. Touch Down и Sanny Alexa са подготвили и специална допълнителна програма за своите гости. Партито ще стартира музикалния сезон на заведението, а голямата изненада за присъстващите ще бъде премиерата и на дебютния сингъл на Sanny Alexa. Това ще бъде първото изпълнение на песента пред публика след завършването й в студио.

Входът за всички парти фенове, които искат да се присъединят е безплатен.

Сподели в: