Хип-хоп маратонът "Sniper reunion" в Созопол започва след два дни

Остават два дни до началото на хип-хоп маратона на южното черноморие. На брега на морето търсете Нескафето, горе в небето Хип-хоп маратонът Sniper Reunion ще бъде естественото продължение на концерта на американската легенда от 90-те години Delinquent Habits на 8 август в Созопол.

Организаторите очакват всички фенове да се стекат след това в района на бар Smokin’ beach на южния плаж в "Смокиня", където ще могат да се развихрят във free style партито, което ще продължи през цялата нощ. Вече има доста желаещи да се включат със свое изпълнение в предвидените батъли и индивидуални изпълнения. Следващата вечер хип-хоп феновете пак няма да спят, защото в продължение на три часа сцената ще бъде разтърсена от изпълненията на Спенс, Димна завеса, Скопие виа София, O.C.G, Пикасо – изпълнители, тясно свързани с легендата в българския хип-хоп Sniper records. Преди това Шошо и Деко ще подгреят феновете. Партито ще продължи до сутринта с диджеите Станчо, Марти Джи, Ю Джи, Светльо от Димна завеса и Голямата Уста от O.C.G., които неуморно ще се сменят на пулта. Специални гости на събитието са брейк денс формацията Sleepwalkingz и Раптон Рекърдс.

На 10 август Спенс и Сарафа от Раптон ще подарят на публиката свои изпълнения от най-новия им проект. Бийтбоксърът Slave to the Rythm ще демонстрира уникалните си умения за human beatbox и ще призове публиката на битка. Организаторите на маратона уверяват, че феновете няма да останат разочаровани. Освен изявите на сцената през трите дни музиката ще е на макс и ще бъдат разигравани игри с публиката, които засега се пазят в тайна. Специална покана от Sniper Reunion отправят към момичетата – да се престрашат и да хванат микрофона, за да се превърнат в атракцията на купона. Входът е свободен и през трите дни на маратона – 8, 9 и 10 август. Мястото едва ли ще остане незабележимо, но за да могат все пак всички със сигурност да го видят отдалече, в небето ще се носят балони с логото на Nescafe 3в1. Събитието е с мото „Неочаквано добро обединение”.

* * *

Александра Николова: Хип-хопът е танц, музика, графити и рапиране – Интервю

Сподели в: