Хилда Казасян сля три песни в новия си клип

Трудно може да се постави заглавие на новия завладяващ видео клип на Хилда Казасян. В него тя умело вплита три от най – популярните филмови парчета – “Замълчи, замълчи”, “Адаптация” и “Ако те има”. С този клип Хилда поставя началото на новият си мащабен проект, наречен “Замълчи, замълчи”. Той включва нови версии на едни от най – харесваните и популярни песни от български филми.

Клипът е заснет  от екипът на Маги Халваджиян с който Хилда, въпреки арменската връзка и личното приятелство работи за първи път. Режисьорът е заложил на изключително стилна и изчистена черно бяла визия. От скоро Хилда Казасян е лице  на любимия си клуб – “My Mojito”, където на 22 ноември от 23 часа ще направи промоция на видеото, придружена от свирене на живо. За разлика от видеоклипа в който са преплетени три песни, за радио сингъл Хилда избра песента “Замълчи, замълчи” от филма “Момчето си отива”.

Албумът чрез който Хилда ще ни представи своята интерпретация на част от българската филмова музика включва песни като “Боси времена”, “Ако те има”, “Детство мое”,”Козият рог” и много други популярни филмови песни. Новите аранжименти са дело на Христо Йоцов и Румен Тосков, а като гост музиканти участие в албума взимат Теодосий Спасов – кавал, Цветан Недялков – китара, Петър Салчев – вокал, Михаил Йосифов – тромпет, Румен Тосков – пиано, Вили Цанков – тромбон и др. В момента певицата и екипът и довършват дизайна на обложката и рекламните материали към албума. Промоцията му ще бъде под формата на уникален концерт – спектакъл, в който освен Хилда и музикантите й, ще вземат участие и много гост изпълнители и актьори играли в някой от филмите. Сценографията и сценарият ще включват много кадри от самите филми, умело преплетени с музикалните изпълнения. Най – вероятно този спектакъл ще бъде включен в програмата на водещ софийски театър, както и ще се играе в театрите из цялата страна.

Сподели в: