Хаус гросмайсторите 16 Bit Lolitas се завръщат в клуб Ескейп на 17-ти

Столичният клуб Ескейп и тази седмица няма да изневери на новата си парти концепция да кани световно признати ди джеи всеки петък и събота стремейки се да обогати софийският нощен живот с най-горещото и напредничаво саунд влияние от международната денс сцена в момента.

Зад пулта на елитният софийски клуб на 17-ти октомври  се завръща един от най-успешните продуцентски тандеми на нашето време – холандците Peter Kriek и Ariaan Olieroock известни под кодовото име 16 Bit Lolitas. Дуото от Амстердам  няма нужда от дълго представяне. 16 Bit Lolitas са едни от най-плодовитите и постоянни артисти продуциращи разтърсващ прогресив хаус през последните няколко години. Енергичен, емоционален, мелодичен, дийп…независимо дали са в клуба или в миксираните компилации на супер звезди като Deep Dish, John Digweed, Hernan Cattaneo или Nick Warren –саундът им никога не може да бъде сбъркан. Напомпаните с потресаващ бас прогресив сетове на дуото добиват изключитела уникалност с канонадата от собствена и неиздавана продукция. Има само няколко ди джеи в света, които имат достъп до тези парчета, което неуспоримо доказва, че 16 Bit Lolitas са на върха в световната музикална индустрия – факт, в който безкомпромисно ще ни убедят в петък.   

След като вече чухме феноменалният Desyn Masiello и машината за парти емоции Omid 16B, на 18-ти зад пулта в Ескейп ще застане и третата градивна частица на S.O.S колектива –  лондончанина с гръцки произход Demi. Любимецът на DJ Magazine, Pete Tong, Danny Tenagliq и John Digweed от 2006-а е в редиците на една от най-елитните ди джей агенции на света – Excession UК. Винаги стремящ се да създаде пълна картина от сетовете си – независимо дали са 2 или 8 часа,  най-добрата изгряваща звезда според DJ Pacha Awards – 2004  ще  превземе Ангел Кънчев 1 на 18-ти октомври – събота.

Сподели в: