Хавиер Бардем започна снимки на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ

В новия трейлър на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ, създателите на филма най-после разкриха първите кадри с героя на Хавиер Бардем – злодея Силва. За изненада на феновете, носителят на „Оскар” за филма „Няма място за старите кучета” е доста променен и с руса коса.

Голям почитател на шпионската поредица за агент 007, актьорът с готовност приема честта да участва в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ и предизвикателството да претърпи истинска метаморфоза, за да “влезе в кожата” на героя си.

Със създаването на 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ, най-дългата филмова поредица в историята на киното, отбелязва своя 50-годишен юбилей. За първи път тайният агент Джеймс Бонд е изпратен на мисия от МИ6 през 1962 г. във филма „Доктор Но”. Световният успех на филмите за изискания британски шпионин бързо го превръща в един от символите на съвременна Великобритания. Преди броени дни, на откриването на Олимпийските игри в Лондон, Елизабет II лично демонстрира, че агент Бонд е легенда за няколко поколения кино зрители. За церемонията по откриването на най-големия спортен форум в света на стадион Уембли, Кралицата беше ескортирана от Даниел Крейг, в ролята на прочутия британец.

След „Казино Роял”, Даниел Крейг отново приема ролята на Джеймс Бонд в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ. Неговата лоялност към Ем (Джуди Денч) е подложена на изпитание когато я застигат тайни от миналото й. Британската разузнавателна служба МИ6 е атакувана и той трябва да проследи и елиминира заплахата, независимо какво може да му коства това в личен план.

Режисьор на новата лента е Сам Мендес, а освен Даниел Крейг и Хавиер Бардем в 007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ се включват също Беренис Марло, в ролята на момичето на Бонд – Северин, Наоми Харис, Ралф Файнс и Албърт Фини.

Наскоро продуцентите на филма Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи обявиха, че актьорът Бен Уишоу поема ролята на Q – човекът, който подсигурява на Джеймс Бонд легендарните шпионски устройства, превърнали се в негова запазена марка.

007 КООРДИНАТИ: СКАЙФОЛ излиза в кината и IMAX на 26 октомври 2012 г. Повече любопитна информация може да намерите на официалната българска страница на филма www.skyfall.bg или www.facebook.com/skyfall.bg.

Сподели в: