Футбол и музика на живо по време на летен фестивал в София

Българска музика на живо и италианската кухня и култура също са част от програмата

През целия юни до началото на юли градинката пред „Кристал” е идеалното място за среща на приятели. Всичко оживява в Летен фестивал, който се организира в партньорство с Каменица. Гвоздей в програмата е Европейското първенство по футбол, което всички почитатели ще имат възможност да гледат на огромен екран. В компанията на своите приятели, столичани ще могат да се насладят и на всички останали предложения от програмата на събитието.

Посетителите ще се забавляват с музика живо. Програмата на фестивала започва всяка вечер в 18.00 часа с музиката на Обратен ефект, Faces, I-Band, Casual Threesome, Nana and the gang, 6a-6a, Люба, Домби и Доменико, които ще поддържат доброто настроение до началото на мачовете.

да се доближат до истинската атмосфера на европейското футболно първенство, гостите на фестивала ще имат възможност да проследяват всяко движение на играчите на огромен екран от 25 кв.м. Посетителите в градинката пред „Кристал” няма да скучаят и за миг. Известни спортни журналисти, телевизионни звезди и любимци на публиката ще споделят своите лични коментари, ще се водят дискусии и куизове, както и ще има постоянна забавна програма. Запалените футболни фенове ще имат възможност да изявят състезателния си дух в игри по мини-футбол и надпревара за най-точна дузпа, като най-добрите ще получат награди.

За уютната атмосфера на фестивала огромна заслуга има и Италианското посолство. В шатрите в градинката пред „Кристал” готвачи от Неапол и Торино ще изкушават посетителите с паста и пица, приготвени на живо и атрактивно пред очите на посетителите.

Сподели в: