Фурор с музикалния спектакъл "От Виена до Бродуей" в Русе

С първият си спектакъл за Новата година, на 13.01.2013, Държавна опера Русе очарова почитателите на музикалното изкуство!

Билетите за премиерата „ От Виена до Бродуей” бяха разграбени дни преди събитието. Ръководството на Държавна опера Русе бързо определи следваща дата – 14 февруари, за да могат повече зрители да се насладят на избраните шедьоври от световната оперетна и мюзикълна класика.

Големият интерес към атрактивното шоу бе провокиран от участието на оперетните звезди – сопраното Валентина Корчакова, тенора Марио Николов , който е и режисьор на спектакъла, и диригента Юли Дамянов. Имената на популярните постановчици се превърнаха в гаранция за касов успех на всеки техен спектакъл, както на сцената на Националния музикален театър, така и в оперните театри в страната.

Музикалното пътешествие „От Виена до Бродуей” взриви препълнената зала, а тези, които не успяха да гледат ще имат възможност да купят билет за 14-ти февруари, когато звездите на Националния музикален театър Валентина Корчакова, Марио Николов и Юли Дамянов ще споделят празника с колегите си от Държавна опера Русе и почитателите на музикалното изкуство в крайдунавската столица.

Сподели в: