Фурор с музикалния спектакъл "От Виена до Бродуей" в Бургас

Пътешествието продължава на 9 април от 19.00 ч.

С бляскавата си премиера на 15.03.2013 г. Държавна опера Бургас очарова почитателите на музикалното изкуство!

Билетите за касовия спектакъл „ От Виена до Бродуей” бяха разграбени дни преди събитието. Ръководството на Държавна опера Бургас побърза да определи следващ дата – 9 април, за да могат повече зрители да се насладят на избраните шедьоври от световната оперетна и мюзикълна класика.

Големият интерес към атрактивното шоу бе провокиран от участието на оперетните звезди – сопраното Валентина Корчакова, тенора Марио Николов , който е и режисьор на спектакъла, и диригента Юли Дамянов. Имената на популярните постановчици се превърнаха в гаранция за касов успех на всеки техен спектакъл, както на сцената на Националния музикален театър в София, така и в оперните театри в страната.

Музикалното пътешествие „От Виена до Бродуей” взриви препълнената зала, а тези, които не успяха да гледат ще имат възможност да купят билет за 9-ти април, когато звездите на Националния музикален театър Валентина Корчакова, Марио Николов и Юли Дамянов ще изпълнят сцената, заедно с колегите си от Държавна опера Бургас и почитателите на музикалното изкуство в най-добрия град за живеене.

Сподели в: