ФСБ в акция с нова фотосесия

След като обявиха предстоящата си концертна програма с мотото "Вълче време" – един от хитовете на 90-те години на ХХ век по стихове на Георги Кушвалиев, ФСБ започнаха подготовката за нейното осъществяване.

Стоян Гребенаров, изявен български фотограф и сподвижник в концертните изяви на групата в годините назад, е отново техния избор за фотосесията.

"Ние никога не сме били суетни и много, много не сме обръщали внимание на рекламните материали за концертите на ФСБ преди години" – споделят музикантите. "Но днес, когато светът е информация, животът е информация и всичко се визуализира, сме по-ангажирани да поднесем на публиката естетична и красноречива кампания. Разбира се, за нас най-важна си остава музиката, която хората ще чуят."

Музикантите споделят още, че са изключително доволни от съвместната си работа с професионалисти като фотографа Гребенаров и дизайнера Кирил Златков, когото привлекоха към екипа си, специално за концерта на 27 март. Подготовката се осъществява с активното съдействие на организаторите от Джаз Плюс и традиционните партньори на групата от Динакорд България. За грандиозното Рок шоу те подготвят сценични технологични изненади, които ще бъдат тайна до самия концерт.

Истината е, че ФСБ не спират да поднасят и музикални изненади на своите почитатели, заради които вече репетират в студиото. Надяваме се скоро да надникнем в работна обстановка и да подразберем повече за сет листа на концерта. Засега знаем само, че любими рок парчета от големия репертоар на групата ще прозвучат с нови аранжименти, с различни провокации и много здрав звук.

"Работим и заедно, и поотделно. Стилизираме сола, вокални партии, обединяваме нови идеи и похвати, усъвършенстваме старите… Вярваме, че вярната ни публика ще се радва, а на новите фенове имаме какво да кажем с днешна дата."

Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ се предлагат на касата в НДК, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените на билетите са от 40 до 65 лв.

Следете http://fsb.bg и https://www.facebook.com/fsb.bg за допълнителна информация.

Сподели в: