ФСБ във Варна с концертния спектакъл “Вълче време” на 11 септември

На 11 септември, на сцената на Летния театър във Варна музикантите от легендарната група ФСБ ще представят на вярната си  публика в морската столица уникалния рок спектакъл “Вълче време” с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина. 

Новата концертна програма ще взриви неспокойния дух на варненци в тези вълчи времена. Актуална, агресивна, високо професионална и въздействаща музиката на ФСБ ще прозвучи на брега на морето с нова сила, с мотото “Заедно можем”! Едно събитие, което се случва най-много веднъж в годината.

Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделят нетърпението си от предстоящата среща с феновете и преживяването да свирят отново в града, от който започна Голямото завръщане на групата с концерта й на 8 декември 2010 г. Изпълнената до краен предел Спортна зала и  и топлият прием от страна на публиката оставя следа в концертната история на ФСБ – по традиция харесвана и обичана от варненци в годините назад.

Когато ФСБ нарушиха мълчанието си с нов албум и концертните спектакли “Пак ще се прегърнем” (2010) и “ФСБ Симфони” (2011-2012) обещаха, че макар и рядко няма да спрат да радват почитателите си. И удържаха на думата си.

След невероятния успех на новия спектакъл “Вълче време” в София през пролетта на 2013 г., на фона на неспокойните събития и съзряващото гражданско общество, на 11 септември Летният театър във Варна ще посрещне почитателите на прогресив рока в България и групата, която му се посвети без да измени на музикантските си принципи – ФСБ! 

 *****

Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ се предлагат на касата на Летния театър  във Варна, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените на билетите са 20 и 30 лв. 

Следете http://fsb.bg и https://www.facebook.com/fsb.bg за допълнителна информация.

Сподели в: