Френското хип-хоп турне Lilea Narrative & Peter Digital Orchestra

Noise City O.M.G. & Les Tontons Tourneurs, представят френското Хип-Хоп турне: Lilea Narrative & Peter Digital Orchestra – "Bulgaria Bumpin’ Spicy Vodka Tour 2008".

Турнето ще е клубно, включва четири дати и ще с проведе в София, Варна и Пловдив. Peter Digital Orchestra (www.myspace.com/peterdigitalorchestra) ще подгрява дансингите в България за Lilea Narrative с неповторим "грууви" сет, микс от Хип Хоп, Диско и Брейк Бийт.

Питър е "агент под прикритие" (червена вратовръзка, мустак и диско очила) от предното десетилетие, който обаче работи и пуска зад "машини" от близкото бъдеще.

Музиката на Lilea Narrative (www.myspace.com/lileanarrative) е интересна комбинация от силни Хип-Хоп бийтове и електро звуци, понякога "тъмна", но винаги силна! Lilea Narrative ще представи в България новият си проект "Nouvelle Chair", който включва интересни колаборации с Tes (Lex Records), Mutha (Margate Records) и Cowboy.

В клуб Backstage (30.01.2008 г., София), Lilea се представи под името Sugga Bear, неговото DJ амплоа, а Peter Digital ни изненада с проекта си Fulgeanсe. Там български съпорт ще бъдат 1000 Names.

Останалите дати от турнето на Lilea Narrative ще бъдат изпълнения на живо и ще започнат от Хип Хоп партито Noise City-Urban Skillz на 31.01. 2008 г. в клуб Sugar (София).
Там български Фънки/Джази/Хип Хоп съпорт ще бъдат; KNAS, Bobo, DVD и джаз певицата Violet, които на по чаша уйски с лед ще представят хит сингъла си "Самолет".

 Турнето "Bulgaria Bumpin’ Spicy Vodka" е втора визита на Lilea Narrative и Peter Digital в България, като преди две години френските артисти имаха подобно клубно турне, също в София и Варна.

Ето и пълен списък на датите от турнето:

30.01. 2008, сряда, 22:00ч., клуб Backstage (София)
NERDBEAT:
Fulgeanсe, Sugga Bear, 1000 names

31.01.2008, четвъртък, 23:00ч., клуб Sugar (София)
Noise City-URBAN SKILLZ Hip Hop Party:
KNAS, Bobo, DVD, Violet, Lilea Narrative & Peter Digital Orchestra

01.02. 2008, петък, 21:00ч., клуб Area 51 (Варна): Lilea Narrative & Peter Digital Orchestra

03.02. 2008
, неделя, 22:00ч., клуб Петното (Пловдив): Lilea Narrative & Peter Digital Orchestra

Цените на билетите за концертите са по 6 лева, като в клубовете в София…Дамите винаги влизат безплатно!

Сподели в: