Френското електро дуо Justice с ново предложение-парчето „Civilization”

След колаборацията си в A CROSS THE UNIVERSE и STRESS, Justice и Romain Gavras се събраха отново за новата рекламната кампания “All Adidas Global Brand Campaign”. Марката се спира на Romain Gavras за режисьор на новата им кампания, която е най-големият рекламен проект в историята на бранда. Тогава Gavras се свързва с Justice, за да използва тяхната музика за саундтрак към рекламния спот. След като прекарват известно време заедно в студиото и чува откъси от предстоящия им албум, той решава да  използва парчето „Civilization”. Въпреки че официалната премиерна дата за дигиталния носител на парчето е 4 април, то вече стана изключително популярно като саундтрак към рекламата

Четири години след издаването на дебютния им албум, песента „Civilization” бележи завръщането на нестандартното дуо и е избрана за пилотен сингъл към предстоящия да излезе по-късно тази година нов албум.
 
Членовете на Justice са Gaspard Auge и Xavier de Rosnay и това е една от най-успешните групи в поп музиката днес. Хит сингълът им D.A.N.C.E (2007) има над милион продадени копия, а първият им албум, озаглавен †, се превърна в класика и е с над 800 000 продадени CD-та. От 2007 до 2009 година, групата се отправи на две световни турнета, по време на които над милион души танцуваха в ритъма на тяхната гореща музика. Впоследствие турнето беше издадено в лайв документалното DVD „A CROSS THE UNIVERSE”.

Дуото Justice също е носител на две MTV награди в категорията Best Video за клиповете към “We are Your Friends” и “D.A.N.C.E” и една награда Grammy за Best Remix for MGMT.

Сподели в: