Франк Борел издаде албум за релаксация

Новата чилаут колекция, която излиза на музикалния пазар у нас, се нарича Mystic Ibiza Café и е едно от най-актуалните заглавия в стила в момента. Парчетата в проекта са способни да ви отделят от сивото всекидневие и да ви накарат поне за час да се потопите в незабравимо пътешествие в различни екзотични кътчета на света. Уникалното в компилацията е, че тя съчетава едни от най-добрите образци от различни жанрове на чилаут музиката – тук има парчета с джаз, хаус, уърлд, мистик, етно, електро, блус и дори акустик елементи. Именно това различно, но релаксиращо настроение я направи толкова популярна, а критиците я опеделиха като плодов аудио шейк с най-добрите парченца от хитови чилаут серии като Café Del Mar, Buddhа Bar и Ibiza Chillhouse”. Изисканият микс на изпълнителите и траковете в новия албум Mystic Ibiza Café е дело на едни от най-добрите имена в жанра – Франк Борел и Dreamscape.

Чилаут музиката никога не е била номер едно в чартовете и на щандовете в магазините, но въпреки това има своите велики моменти и имена. Безспорно един от големите диджеи в стила е германецът Франк “Магьосникът” Борел, който си изгради репутация на най-добрия зад пулта в жанра. Той е чест гост на най-изисканите ВИП партита, а усетът му е определян като пленяващ сетивата коктейл от есид джаз, лаундж, мистик и хаус чилаут. Не е случаен прякорът му “Магьосникът”, роден от афинитета на Франк към грегорианския чил и мистичния микс на популярни мелодии. Всичко това оставя своя отпечатък върху 15-те парчета в най-добрата чилаут компилация на музикалния пазар в момента – Mystic Ibiza Café.

Албумът е релаксиращо и тайнствено пътешествие, което ще ви потопи в своята магическа атмосфера за повече от час. Някои от изпълненията са познати на аудиторията с присъствието в други лаундж и чил проекти. Франк Борел е събрал в Mystic Ibiza Café едни от най-добрите парчета в жанра. Мистичният саунд на Landpartie, нежният пиано акомпанимент на Point Of View, лаундж феерията в Journey To Eternity и Dreams And Scenes, джаз изтънчеността на A New Beginning и Come To The Sea, спиращият дъха саунд на Wake Up In Paradise, Phobos и Voice ще се погрижат перфектно за душевния ви комфорт. Защото понякога музиката наистина влияе, а най-добрите изпълнения от различните подстилове на чилаут музиката сега са събрани в колекцията Mystic Ibiza Café. Албумът е определян като едно от най-качествените заглавия в жанра за последните пет години, а сега излиза и на музикалния пазар у нас.

На музикалния пазар от “Ка мюзик плюс”

VARIOUS ARTISTS: MYSTIC IBIZA CAFÉ

1. Landpartie – A Touch Of Gregorian Mix (6:49)
2. Point Of View – Piano Chill Mix (5:19)
3. Journey To Eternity – Loungetrip Mix (4:23)
4. Dreams And Scenes – Lounge Mix (5:30)
5. A New Beginning – Jazz Mix (4:58)
6. Natural Beauty – Piano Well Mix (5:39)
7. Wake Up In Paradise – Dream Spirit Mix (6:32)
8. Sometimes – Mahorobas’s Chill Mix (4:50)
9. Voice – Mystic Mix (5:11)
10. Perfect Evolution – Da Chill Mix (3:59)
11. Come To The Sea – Original Mix (4:51)
12. Minded 2 Say – Chillout Mix (7:14)
13. Khamsin – Chill Cut (5:25)
14. Phobos – Spheric Energy Mix (3:27)
15. Tiefenrausch – Nautilis Mix (4:10)

Сподели в: