Фотосесия на новата дизайнерска линия мебели

„Модеко интернешънал” започна 3 дневна фотосесия на новата си дизайнерска линия мебели Bourjois, информира Наско Лазаров от PR Агенция ПРофайл. За снимките в шоурума на фирмата в столицата е ангажиран известният моден фотограф Камен Вълканов. С изключителната си техника и професионализъм той създаде приказна феерия от форми и цветове. В уникалната фотосесия участват освен атрактивни манекени и домашни любимци, за които е предвидено специално място в колекцията.
  
Bourjois залага на модната еклектика и включва необарок , класика, модерен стил и етно елементи. Мебелите са дизайнерски, ръчна изработка. По-голямата част са произведени в България от висококачествени изцяло вносни материали: дамаски, плюш, кожа пони, крокодил и др., декорирани с камъни Сваровски, щраусови пера, марабу.

Собственичките Ренета Стоянова и Ваня Червенкова споделиха: залагаме на високото качество и атрактивна визия. Работим по индивидуални проекти и изпълняваме цялостни интериорни решения. По-голямата част от мебелите в колекцията са на достъпни цени за българския пазар. Предимство са и изключително кратките срокове на изпълнение, за разлика от вносните мебели, където понякога за доставка се чака над 2-3 месеца. Интериор, изцяло издържан само в един стил често е скучен, а модният доскоро минимализъм е чужд на психологията на българина и представата му за уют, и не успя да се наложи у нас. Смятаме, че стилът на нашите мебели, особено актуален в чужбина, ще се посрещне с интерес и у нас. С индивидуален подход всеки българин може да се почувства специален.

Bourjois включва три дизайнерски линии: класическа, бутикова (подходяща за луксозни жилища, президентски апартаменти в хотели и др.) и арт линия, с включени етно елементи от естествени кожи, африкански сувенири от тиково дърво, уникални дърворезби. Мебелите са подходящи за всеки, който държи на артистичен и уникален интериор. Някои от линиите в колекцията са особено предпочитани за заведения и хотели.

Сподели в: