Фотоизложба Surreal Fashion

От 25 юли до 25 август Miss Aniela открива фотоизложба Surreal Fashion в галерия за фотография Synthesis.

Miss Aniela е международно признат фотограф от новото креативно дигитално поколение. Нейната работа се фокусира върху преследването на сюрреализма, създаден както естествено, така и чрез дигитална манипулация, смесвайки образи на жени, животни и пейзажи в завладяващи композиции.

Проектът й Surreal Fashion e плод на 3 години работа. Серията от снимки е била представяне в галерии и медии от цял свят.

Серията Surreal Fashion на Miss Aniela е мястото, където модата среща изкуството, a красотата среща абсурдността. Пищни образи от сънищата взаимодействат с въображаеми елементи и превръщат реалното в нереално.

Изображенията живеят собствен живот измежду щрихите на класически произведения на изкуството, поднасяйки ни нереални и странни изненади: животни от зоопарка в замъци, елегантни рокли се превръщат в океански приливи, поглъщайки моряците на Рембранд.

„Няма друг млад фотограф в днешно време, който създава подобни сюрреалистични модни фотографии. Елементите, с които се експериментира правят изображението много повече от просто модна фотография.” – Alice Yoo, основател на My Modern Me.

Програма:

Откриването ще се състои на 25 юли от 20.00 часа

Лекция Surreal Fashion на 25 юли oт 18.30 часа в Червената къща, вход свободен

Уъркшоп Surreal Fashion на 26 и 27 юли с предварително записване за участие

Сподели в: