Фотоизложба с 46 снимки на Моста на влюбените

От миналия уикенд на Моста на НДК могат да бъдат разгледани 46-те снимки – финалисти във фотоконкурса „Nescafe Моменти”. Експозицията беше открита от Даниела Серданова – водеща на токшоуто „Смяна на местата”. Специални гости бяха Йордан Панков – маркетинг Група Напитки, Нестле България и член на журито, и Десислава Паунска – творчески директор на Агенция „Прима”, за да споделят впечатления си за конкурса, участниците и изложбата.

Фотоизложбата е подарък от сърце от екипа на Нестле България към почитателите на марката. Защото за нас всеки човек е специален, всеки момент за него и негово кафе е уникален, неповторим и много личен. Ние знаем за емоцията, с която ви зарежда вашето кафе и решихме да ви дадем възможност да я споделите с всички” – сподели Йордан Панков.

На откриването присъстваха всички участници в конкурса, чиито снимки бяха избрани за участие в изложбата. С много усмивки и добро настроение финалистите не пропуснаха възможността да се снимат до собствените си фотографии, представени на емблематичното за столичани място – Моста на въздишките.

Домакинът на събитието не пропусна и този път да почерпи гостите си с гореща чаша от ароматната напитка.

„Не забравяйте, докато споделяте вашите Nescafe моменти, да разменяте местата си или поне само чашите, стремейки се да научите нещо повече за другия  – най-малко това с колко захар пие кафето си” – пожела на победителите и гостите Даниела Серданова, преди да „пререже лентата” на фотографската изложба.

* * *

Време за кафе

Сподели в: