Фотоизложба "Призвание" на Пламен Ангелов – Plabo

Фотоизложба "Призвание" на Пламен Ангелов- Plabo. Експозицията ще бъде открита днес (20 юни) в 18:30 часа галерия "Личното пространство" (бул. "Витоша" 45, София). Изложбата е вдъхновена от личността на нумеролога Кристина Сунгарска.

Фотоизложбата ще можете да посетите до 30 юни.

"Един проект с портрети на най-интересния човек, който съм срещал в целия си живот (а повярвай ми – срещал съм доста интересни хора). Това са портрети, правени в продължение на 4 години. Става дума за една история
на човек, който чрез непоколебимото следване на своето призвание, минава през предизвикателства, които малко от нас биха поели и показва как нещата които ние наричаме “проблеми” могат да ни отведат до
реализирането на нашите съкровени мечти. Това е история, за пътя на ума, заменен с пътят на сърцето – път на любов към живота, път на любов към хората, път на любов към Бога."

"Около 95% от хората днес не изявяват потенциала си напълно и не постигат резултатност както за себе си, така и за другите. Само 5% казват, че това, което правят, ги реализира напълно, че го използват пълноценно и че са доволни, защото работят на върха на възможностите си. Това е история за един от тези 5%…"

Авторът Пламен Ангелов, по-познат като Plabo, е уеб дизайнер по професия, фотограф по душа и търсач на истината по призвание. Обича природата, живота, приятелите си, музиката, планината и морето. Фотографията за него е един начин да покаже мистериозната магия на живота, забравените идеали, дълбоката мистика и неговата благородната същност.

Сподели в: