Форум на изкуствата Монтфиз Арт Фест 2012 започва в Созопол 21 – 29 юли

Компанията на Монтфиз Фестивала става все по-внушителна, а още изненади тепърва предстоят…

В последните часове преди началото на най-мащабния Форум на изкуствата организаторите изненадаха всички, които са решили да участват в него, с включването на още знаменитости.

Койна Русева, Башар Рахал, Филип Аврамов и Калин Сърменов се включват към вече обявените Иван Бърнев, Мария Сапунджиева и Деян Донков като преподаватели по актьорско майсторство. Всеки един от тях ще има собствен уъркшоп по време на Фестивала в Созопол (21 – 29 юли). Александър Кадиев ще направи среща с фенове.

Кандидатстудентските консултации за НАТФИЗ ще бъдат водени от преподавателите и техните екипи, които на есен взимат клас – проф. Стежина Танковска и проф. Божидар Матанов. Уъркшопите по поп и рок пеене ще води Етиен Леви, а трима хореографи от The Center ще водят уъркшопите по хип-хоп танци Виктория МиховаГолди, Костадин Костадинов – Коста, Георги Енчев – GOOSH. Участие във Фестивала взима и Гаро Узунян, който ще преподава на кизомба.

"За пръв път влизам в ролята на преподавател. Ще ми бъде много интересно. Вълнувам се от предстоящата среща с участниците в Монтфиз Арт Фест! Мисля, че ще изкараме страхотно и в същото време ще свършим много полезна работа!" – коментира актрисата Койна Русева.

"Отдавна знаех за Фестивала и когато Слав ми се обади, нямаше как да откажа! Даже разместих малко графика на репетициите на едно ново представление, за да мога да дойда! За което моля колегите да ме извинят…" – коментира ентусиазирано Александър Кадиев.

„Много се радвам, че ще се срещна с млади хора, запалени по изкуството. Ще ми бъде изключително интересно. Нямам търпение Фестивалът да започне.” – казва Филип Аврамов.

„До началото на Фестивала има още няколко часа. Предстоят още приятни изненади!” – коментира собственикът на Монтфиз Слав Бойчев

Монтфиз Арт Фест е деветдневен фестивал, който ще се проведе от 21 до 29 юли в Созопол. Единствените условия за участие в него са – млад дух и любов към изкуството.

Фестивалът предлага на участниците в него разнообразни работилници – по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, поп & рок пеене, ансамблово пеене, творческо писане, фотография, хип-хоп танци, салса, кизомба, български народни танци, зумба, съвременен танц, латино танци, хата йога, fat burning, етно гимнастика.

Специално за професионално-ориентираните любители на театъра Фестивалът предлага седемдневни кандидатстудентски консултации, които ще се водят от преподавателите, приемащи в предстоящата учебна година класове в специалността "Актьорство за драматичен театър" в НАТФИЗ.

Всяка вечер по време на Фестивала ще се провеждат три паралелни партита в три различни клуба в Созополуниверсални партита, хип-хоп партита с DJ’s N.A.S.O & BUGS и латино партита с DJ Гаро Узунян.

Закупуване на pass-ове за участие във Фестивала продължават на място в Созопол.

Още на Kafene.bg:

Третото издание на Монтфиз Арт Фест 2012 в Созопол от 21 до 29 юли

Сподели в: