"Флекс балет Русия" с 3 D светлинно шоу – за първи път в България

За първи път в България гостува неповторимият „Флекс балет Русия“. Балансът от съвременна музика, танц и невероятно светлинно 3D шоу от ново поколение е единствен по рода си и няма аналог в Русия и Европа. Трупата ще излезе на софийска сцена на 8-ми октомври 2016 г., в 19:00 ч., в зала 1 на НДК, за да представи незабравимото си шоу "Елементи".

Вплели в своите перфектно изпипани хореографии нотки от класическия руски балет, движения от китайски древни бойни изкуства, танго, валс и още много елементи, които сами ще откриете в най-новия проект на Флекс Балет “Елементи” (Flexx Ballet „Elements“). Невероятната пластичност, динамика и движения в танците ярко обрисуват реалните човешки емоции – страст, хазартност, неудържимост, влечение, нежност, трепет, любов.

Няколко малки спектакъла се сливат в едно голямо шоу, което демонстрира двуполюсната природа на мъжката бруталност, подвластна на любовта и женската нежност, подвластна на чувствата. Неподправената и въздействаща атмосфера на сцената се създава и чрез светлинната концепция, която позволява използването на най-нови технологии от светлинаи огън. Програмата на Балета е феномен, който носи полъха на новото време и сантимента на вековни традиции в танцовото изкуство.

Балетът удовлетворява вкуса и на най-претенциозните сцени в Япония и Финландия. И не само, „Флекс балет Русия“ изготвя хореографиите и сценографиите за представянето на световни имена като „Mercedes-Benz”, “Audi”, “BMW”, “Honda”, “Bvlgary” и други големи марки, в Русия, Япония, Китай и столици в Европа с грандиозни спектакли с аудитория от над 20 000 души.

Билетите са в продажба от 3 май, като първите 300 броя са на промоционална цена с 10 лв. по-ниска от редовната. Можете да ги закупите на касите на Билетен Център НДК, Офис 1, бензиностанции ОМВ, магазини Пикадили и в системата на Eventim.bg.

Сподели в: