"Фитнес за женската душа" на Събка Дякова-Чехович

Двадесет и една жени разказват никому неразказвани досега истории за себе си. Всички имаме такива истории – тайни, интимни, някои болезнени и срамни. Крием ги дълбоко в себе си, защото мислим, че ни правят уязвими. Докато не почувстваме, че в тях е зародишът на нашата промяна. Тогава те се прeвръщат в извор на сила и обновление. Двадесет и една истории на жени, които ни карат да се замислим и докосват душата… не само женската.

За авторката:

Събка Дякова-Чехович е родена на 06.01.1965 г. в Маджарово, Хасковска област. През 1990 г. завършва инженерна геология в МГУ – София, а през 2005 г. – психология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Има множество квалификации в областта на психологията: базисна психотерапия и психоанализа, корпоративна психология, психотерапевтичен мониторинг, психодрама терапия, групова терапия, Седона метод терапия…

Работила е като частен предприемач, мениджър, преподавател, тренер и обучител. Психолог с лична практика от 2008 г., с основна насока индивидуална психотерапия и групова терапия в женски групи.

„Фитнес за женската душа“ (освен име на първата й книга) е и име на семинар и семинарни групи за личностно развитие и мотивация за жени.

Разведена (щастливо) с двама синове (прекрасни).

ИК "Жанет 45"

Корична цена: 10 лева

Сподели в: