Филмът сензация „Ла Ла Ленд“ ще видим отново през декември с музика на живо

Ема Стоун, звездата на Ла Ла Ленд, навърши в началото на седмицата 29 години. Едва 11-годишна, тя се явява за първи път на екран в мюзикъла The Wind in the Willows. На 28 години вече е носител на Оскар, Златен глобус и наградата БАФТА за ролята си в Ла Ла Ленд.

Момичето с нестандартна красота и зелени очи е най-скъпо платената актриса в света за 2017 г. с 26 млн.долара, задминавайки Дженифър Лорънс. А Time я нарежда сред 100-те най-влиятелни личности на планетата.

Ема Стоун
Ема Стоун

На 7 декември в зала 1 на НДК ще я видим отново да танцува на голям екран с Райън Гослинг в Ла Ла Ленд. Този път филмът – сензация идва у нас като концерт и ще бъде представен на голям екран с музика на живо, изпълнена от симфоничен оркестър и джаз бенд.

Събитието е част от световно турне Concert: A Live to Film Celebration. Премиерата му в Холивуд Боул през май събира 17 000 зрители. На диригентския пулт излиза композиторът на музиката Джъстин Хъруиц – също носител на Оскар. В София ще видим оригиналните изпълнения на Ема Стоун, Райън Гослинг и Джон Ледженд от филма, които се смесват с живи музиканти. Така се изгражда единствен по рода си хибрид на филм-концерт с много емоция и колорит.

В Ла Ла Ленд Ема Стоун и Райън Гослинг си партнират за трети път на големия екран. Преди това те се снимат заедно в „Оглупели от любов“и „Гангстерски отдел“. Но именно Ла Ла Ленд им носи най-големите филмови награди за главна мъжка и женска роля.

Със сигурност зрителите ще ги запомнят от тази лента с блестящите им танцови и музикални умения и с разказа за сбъднати и провалени мечти, за любов и много музика под светлините на Ангелския град.

Билети за La La Land in concert може да намерите в системата на Eventim и на касите на НДК.

Сподели в: