Филмът История“ с награда от онлайн конкурс“

Вече е известен победителя в онлайн конкурса за наградата Jameson – това е филма „История” на режисьора Горан Гънчев от град Стара Загора. „История” печели с убедителен коефициент – 3,54 от 102-ма гласували, дали общо 361 точки за филма. Горан Гънчев ще получи преносим компютър MAC BOOK PRO  с професионален софтуер за монтаж – Final Cut Studio. Онлайн конкурсът на Jameson се провежда за първи път у нас и има за цел да разшири аудиторията на български късометражни филми и да провокира кинаджиите да правят повече филми. Наградата ще бъде връчена на специална церемония в Дома на киното в началото на месец април.

Ето какво отговори победителят в онлайн конкурса на Jameson – Горан Гънчев на въпроса за провокацията да участва в един чисто нов онлайн конкурс на сайта www.jameson-short.com :
„Онлайн конкурсът, организиран от "jameson" дава възможност на всички млади кинотворци /любители или професионалисти/ да се изявят, представяйки продуктите си пред неограничен брой зрители. Освен всичко друго това е и един своеобразен начин да прецениш нивото си на работа. И най- важното е, че онлайн конкурсът дава шанс да бъдеш забелязан. Та нали става въпрос за "откриване на млади таланти" 🙂 Основният ми мотив за участие е да си "сверя часовника" спрямо останалите.”

Ако искате да прочетете цялото интервю с Горан Гънчев и да гледате филма му „История”, посетете www.jameson-short.com .

Сподели в: