Филмът за Spirit of Burgas – с премиера на 17 септември

Филмът за музикалния фестивал Spirit of Burgas ще бъде излъчен на 17 септември 2008 г. от 20:30 часа централно европейско време по  MTV, съобщиха от пресцентъра на община Бургас. Второ излъчване е предвидено за 21 септември от 17:00 часа – отново централно европейско време. Анонсът за премиерата е публикуван в сайта www.mtv.tv.

Директорът на външните продукции в MTV Том Макмилън съобщи, че ще се постарае да насити телевизионната програма за 16 и 17 септември с промоциални клипчета за предстоящото излъчване на филма, които ще се пускат на всеки час. Филмът ще се върти в 36 страни.

Spirit of Burgas се превръща в уникална реклама на България. Сред младите хора от Европа вече се носи мълвата за прекрасния български град на брега на Черно море, който е домакин на един от най-добрите музикални фестивали на Стария континент. Прогнозите за следващото му издание предвиждат по-голяма посещаемост и по-големи печалби за Бургас.

Големите очаквания ще бъдат подкрепени с още по-добра организация и истинско нашествие на музикални звезди край морето, обещават организаторите – Община Бургас и MTV.

Сподели в: