Филмови фенове могат да участват в конкурс за озвучаване на анимационен герой

Прооптики България и Vbox7.com обявяват първия у нас отворен конкурс за озвучаване на анимационен герой в голям холивудски филм.

Всеки филмов фен на възраст до 16 години може да се бори за голямата награда – договор за професионално озвучаване на герой от новия анимационен хит на DreamWorks КУНГ-ФУ ПАНДА. Единственото, което трябва да направи, е да посети сайта на vbox7 като регистриран потребител на популярния видео портал и да запише със собствения си глас няколко реплики на главния герой – пандата По. Забавният откъс от филма показва как ленивото животно всячески се мъчи да оправдае несръчността си пред своя мъдър учител по кунг-фу. Но с какви думи се защитава той? Това всеки участник може да измисли сам и да го запише до 11 май 2008 г.

Два дни по-късно професионално жури от Александра Аудио ще реши кой е най-подходящия млад „актьор”, който ще бъде поканен в тяхното студио, за да запише няколко реплики от филма. Неговият глас ще звучи в киносалоните от 4 юли 2008 г., както и в официалното DVD издание на филма, което ще излезе по-късно тази година.

Дори онези, които останат извън светлината на прожекторите, също могат да спечелят страхотни награди – десетте записа, оценени най-високо от потребителите и отчели най-много посещения, ще бъдат наградени с покани за официалната премиера на филма на 3 юли 2008 г., оригинални плакати и плюшени версии на пухкавия главен герой.

Филмът тръгва по екраните в София и страната на 4 юли 2008 г.

Сподели в: