Филмовата комедия "Очаквай неочакваното" с премиера на 1 юни

Вдъхновен от от книгата „Какво да очакваш когато чакаш дете” от Хайди Мъркоф

"Очаквай неочакваното" е комедия за пет двойки, чийто светски живот се преобръща с главата надолу от предизвикателствата на предстоящото родителство.

Във възторг от идеята да създадат семейство, Джулс (Камерън Диас) ТВ фитнес гуру и Еван (Дженезис Родригез), звезда в танцово шоу, откриват, че високо скоростният им звезден живот няма никакъв шанс срещу предизвикателствата на бременността. Адвокатката и луда на тема бебета писателка Уенди (Елизабет Банкс), опитва собствените си войнствени съвети когато хормоните на бременността започват да опустошават фигурата й, докато съпугът й Гари се бори да не бъде надминат от своя баща (Денис Куейд), който също очаква дете от значително по-младата си и красива съпруга Скилър (Бруклин Декър). Фотографът Холи (Дженифър Лопес) се подготвя за обиколи света, за да осинови дете, но съпругът й Алекс (Родриго Санторо) не е така убеден и се опитва да успокои връхлитащата го паника с посещения в групата на пичовете където мъже, наскоро станали бащи си говорят за нещата от бащинството такива, каквито са. В същото време Роузи (Ана Кендрик), шеф на фирма за дистрибуция на храни и Марко (Чейс Крауфорд) са изненадани от неочакваните резултати от случайната им среща и попадат в дилемата: какво правиш когато първото ти дете изпревари първата ти среща?

С динамично действие и постоянно променящи се обстоятелства, комедията "Очаквай неочакваното" е толкова универсална, колкото и непредвидима. Изпълнена с хумор историята показва неочакваните изпитания и победи на периода, в който очакваш появата на нов живот.

Филмът е с участието на Камерън Диас, Дженифър Лопес, Елизабет Банкс, Бруклин Декър, Чейс Крауфорд, Бен Фалкон, Ана Кедрик, Матю Морисън, Денис Куейд, Крис Рок, Родриго Санторо, Джо Манганиело, Роб Хубел, Том Ленън и Амир Талай.

Режисьор на "Очаквай неочакваното" е Кърк Джоунс, сценаристи са Шона Крос и Хийтър Хач, вдъхновени от книгата „Какво да очакваш, когато очакваш дете” от Хайди Мъркоф.

Премиератата на "Очаквай неочакваното" в книтата е от 1 юни.

Сподели в: