Филми без билети във варненския маратон "Лятно кино в квартала"

Днес във Варна започва филмовият маратон „Лятно кино в квартала” С прожекцията на „Непобедимите 2",  тази вечер в парка на кв.Владислав Варненчик” от 21.30. Част от култовия екшън е заснет в Деветашката пещера, а във филма се чува дори и реплика на български. Звездната комбинация от Сталоун, Стейтъм, Уилис, Шварценегер, Ван Дам, Норис, Ли и Лундгрен е гаранция за истинско преживяване под открито небе.

В събота, на 02.08 киното гостува в кв. "Младост". В летния амфитеатър до бл.127 всички желаещи ще могат да се насладят на забавната история „БСП – Бесни, Страшни, Пенсии”. Брус Уилис ще влезе в ролята на специален агент за секретни операции. Какво го очаква , ще видим на място.

Останалите филми са „Тримата мускетари” – кв.Аспарухово, на 03.08,;

Опасна плячка” – във Виница на 04.08,;

Чужденецът” е планиран за кв."Чайка" във вторник, на 05.08

и „Полунощ в Париж” на 07.08 в градинката на Червения площад.

Всички прожекции са безплатни.

Добра идея е всеки да си носи нещо подходящо за сядане – столче, одеяло, шал. „Лятно Кино в Квартала” е проект с който искаме да активизираме местните общности във варненските квартали. Искаме да променим сващането, че животът там протича между супермаркета и панелния блок. Аз лично съм сигурен, че има хора, които никога през живота си не са ходили на кино. Да не говорим за лятно. И тъй като причините за това са различни, решихме киното да отиде при хората. Надявам се положителните емоции да бъдат повече от всичко и този проект да бъде едно добро начало за други подобни събития.” – сподели организаторът на проекта Николай Тодоров – Ник.

Сподели в: