Филип Трифонов представя WEST

Филип Трифонов представя, а Студио 5 скромно предоставя сцената си на театрална постановка, единствена по рода си. WEST – по романа „WESTDEUTSCHLAND – Отечество мое” на 19 октомври от 19 часа е представлението, което не може да си позволите да изпуснете.

WEST – това е stand-up comedy спектакъл, разсмял вече българските общности в над двадесет града на САЩ, Канада и Европа… и иронично (а може би не?) най-много хора в Германия.
У нас представлението досега се е играло успешно в ресторант "Жълта крава", а после в "Отвъд алеята зад шкафа", а миналата година и в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Извървял вече този си път на аплаузи, спектакълът намира своя нов дом в Студио 5, където се чувства не по-малко уютно.
Филип Трифонов ще ни разказва, а ние ще слушаме в захлас, но и разсмени до сълзи, събития и случки от преди и след падането на Берлинската стена – този символ на отчуждението, белязал милиони животи завинаги. Но за добро или за зло, да плачем ли или да се радваме – ще разберем на 19 октомври в Студио 5 от 19 часа.

Отговорът – само от единствения Филип Трифонов.

Филип Трифонов е роден на 4 май 1947 г., учи актьорско майсторство във ВИТИЗ в класа на Апостол Карамитев. В киното пробива с ролята на Ран от „Момчето си отива”, където си партнира с Невена Коканова. Участва в български кино класики като „Преброяване на дивите зайци”, „Оркестър без име”, „Адио, Рио”, „Лавина”, „Иван и Александра”. Автор е на пиесите „Западна Германия – отечество мое” и „Тя”, поставя началото на жанра „stand-up comedy” у нас.

Билети – 9 лв. – на касата на НДК, www.eventim.bg, www.ticketstream.bg, както и на касата на Студио 5.

Сподели в: