Филип Киркоров пристига заедно с украинската поп-звезда Ани Лорак за концерта си в София

В края на юни, нов ураган от емоции и вълнения ще залее родните фенове на звездата Филип Киркоров, които ще могат да се насладят на най-скъпото и зрелищно шоу “ДруGoy”, създавано от него някога, и сравнявано по мащабност с концертите на западните звезди.

За изграждането на грандиозните декори и специални ефекти в мега-шоуто "ДруGoy", ден преди датата на първия концерт в София (29 юни), у нас ще пристигнат 100 души екип и 3 тира с осветителна техника и сцена от Русия. Филип Киркоров ще разполага с личен гардеробиер, който ще се грижи за 50 уникални костюми, които звездата и балета ще сменят по време на шоуто. За изработката на впечатляващите тоалети, Филип Киркоров е привлякъл плеяда от модни таланти, която включва както изгряващи звезди от руската мода, така и всепризнатият руски топ-дизайнер Валентин Юдашкин. Сред ефектните костюми, с помощта на които Филип Киркоров ще се превъплъти в новите си ексцентрични образи на сцената, е светещ плащ и традиционна шотландска пола.

С новият си спектакъл, кралят на руския поп надскача дори себе си, съчетавайки за първи път иновационни технологии, 3D графика, компютърни и анимационни ефекти. Филип Киркоров коментира идеята за спектакъла “ДруGoy” така: "Шоуто, което сътворихме отне много сили не само на мен, но и на целия ми екип. Експериментирахме, измисляхме, творяхме. Технически погледнато, това е изключително сложна програма, която няма равна в държавата ни и до ден днешен. Благодарение на възможностите, които ни предлагат съвременните компютърни технологии, зрителите ще имат възможността не само да интерпретират по друг начин хитовете, които обичат, но и да ме видят в друга светлина чрез новите песни."

Филип Киркоров ще се срещне с някои от най-близките си приятели и колеги от българския музикален шоубизнес. Сред специалните гости на концерта в София се очакват естрадната прима Лили Иванова, Васил Найденов, Катя и Здравко от дует "Ритон”, Георги Христов, Богдана Карадочева, композиторът Тончо Русев и др.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, са пуснати в продажба в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

Още по темата:

Филип Киркоров и Ани Лорак записаха песен на български за шоуто “ДРУGOY” в България

Огромна сцена и космически модул в НДК за “ДруGoy” на Филип Киркоров

Филип Киркоров представя новото си шоу “Друgoy” в България

Сподели в: