Филип Киркоров и Ани Лорак записаха песен на български за шоуто “ДРУGOY” в България

Звездите ще представят за първи път на сцена новото парче “Вечно” по време на концерта в София (29.06)

Винаги непредсказуем и обичащ провокациите на сцената, кралят на руския поп Филип Киркоров подготви най-голямата изненада за своите почитатели в България, дни преди началото на лятното му турне у нас. В личен разговор с организаторите от компания “DEGRIS”, мега звездата съобщи новината, че заедно със сценичната си половинка Ани Лорак, са записали песен на български език, специално за шоуто “ДРУGOY” в България.

По този начин, изпълнителите ще изпълнят два ексклузивни дуета по време на тричасовите концерти в София (29.06), Пловдив (1.07), Бургас (2.07) и Варна (5.07). Новото парче “Вечно (Спроси у моря болгарская)”, (“Вечно (Попитай морето)”), записано преди броени часове в звукозаписно студио в Москва, ще е личен подарък за хилядите фенове на Филип Киркоров в родината му, към които е съхранил своята вечна и предана обич през годините. Тя носи и сантимента на звездата към родното Черно море, край което е израстнал в детството си, и ще е специален подарък за публиката в морските градове Варна и Бургас, която очаква с нетърпение поредното му бляскаво завръщане.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, можете да намерите в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

Още по темата:

Украинската певица Ани Лорак с участие в лятното турне на Филип Киркоров в България

Огромна сцена и космически модул в НДК за “ДруGoy” на Филип Киркоров

Филип Киркоров представя новото си шоу “Друgoy” в България

Сподели в: