Фестивал на настолните игри в Борисовата градина

На 13 юни, събота, от 10:00 до 19:00 ч. в Борисовата градина, ще се състои Фестивал на настолните игри 2015. Вход свободен.

Събитието е за всички, които обичат да се забавляват и да тренират мисълта си. При това докато е на открито сред природата.

Настолните игри са едно от най-съвременните и популярни сред всички възрасти хобита. Подходящи за малки и големи те са уникален начин за забавление и социализация. Съдържат елементи на традиционните игри с карти и зарове и комбинират бързата и находчива мисъл с късмета и шанса.

Съществуват стотици различни настолни игри. Поне една от тях би допаднала на всеки един от вас, независимо дали сте любители на традиционните главоблъсканици и ребуси или просто обичате да се състезавате с приятелите си. Заповядайте, за да видите различни демонстрации и презентации на настолни и ролеви игри, като, разбира се, ще имате възможност и да поиграете.

Очакват ви и турнири по някои от най-популярните игри. Така например победителят в турнира по Пандемия ще се класира за участие в Националното първенство на играта, където ще се бори за голямата награда – екскурзия в чужбина.

Органзитатори: Организация за интелектуални развлечения и социализация със съдействието на Столична община.

Проектът е съфинансиран от Програма за изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта на Столичната община и се реализира в подкрепа на София за европейска столица на спорта през 2018 г.

Сподели в: