Фестивал за вирусна креативност "EuroViral" ще се проведе в Бургас

Първият и единствен по рода си фестивал за вирусна креативност EuroViral ще зарази Бургас. В сърцевината на фестивала EuroViral са участници от дигиталния маркетинг, рекламата, комуникациите. Техните „най-вирусни” видео-клипове ще бъдат отличени на 7- 8 септември 2012.

Освен церемония по награждаването, програмата на фестивала включва интерактивни уъркшоп сесии с членове на журито – признати европейски експерти по маркетинг, реклама, PR и социални медии. Това са президентът на IAB EuropeАлен Юро, дигиталният директор на Ketchum Pleon EuropeДжанни Каталфамо, и главен редактор на Ninja MarketingАделе Саваресе. Те ще потопят участниците във вълшебния свят на дигиталната креативност като разгледат следните теми: „Интернет като пространство и възможност за творчество”, „Лично & Публично – граници и притежание на собственото ни Дигиталното Аз” и „Вирусната DNA формула на успеха”.

EuroViral кани местните специалисти по маркетинг и връзки с обществеността на открита кръгла маса с модератор Милен Филипов, преподавател по PR в БСУ. Тя ще се проведе на 8 септември от 14:30 часа. Сред участниците в нея ще бъде Александър Христов, председател на Българско дружество по връзки с обществеността (БДВО).

За всички гости и жители на град Бургас фестивалът предоставя свободен достъп до изложба на фотографии и изображения с вирусен ефект в интернет. Бургазлии ще могат да присъстват и на открит гала-преглед на най-гледаните видео-клипове в Летния театър, отново на 8 септември, от 18:30 часа.

Най-смелите фенове на дигиталното изкуство могат да се включат, като регистрират свое видео тук до края на август. За всички български участници има преференциални условия чрез промо-кодове за регистрация – безплатна номинация на аматьорски клипове, 100 лв. за номинация на професионална реклама или за участие във всички събития на фестивала. Местните бургаски ентусиасти могат да си закупят промоционални билети от 60 лв. в офиса на SeaMediaGroup на ул. „Славянска” 29 или на vifestival@gmail.com.

 Програма на "EuroViral 2012" Бургас

Сподели в: