Фестивала „Тънка червена рок седмица”

Задава се поредното издание на фестивала „Thin Red Rock Week”! От 13 до 15 декември 2011 година, на сцената на бар „Тънка червена линия” в София, ще се качат едни от най-добрите български банди! Очаквайте съвсем скоро информация за тях!

Освен изненадите, които предстоят, организаторите и порталът за българска музика Music Space ще дадат шанс на феновете на тежкия саунд сами да изберат кой да открие фестивала!

От днес до 23 ноември 2011 в сайта на Music Space можете да гласувате за една от следните банди: Hate Campaign, Crashbrake, Invisible Dreams, TAKN и Downslot. Групата събрала най-много гласове ще сложи началото на Thin Red Rock Week 2011, а трима от гласувалите ще спечелят двоен пропуск и за
трите дни на събитието!

Предизвикателството е огромно, защото същата вечер (13 декември 2011) на сцената ще се качи и една от най-атрактивните български групи, за които порталът Spirit of Metal отсече: „Тази група е една от най-добре пазените тайни на метъла в света!”.

Съвсем скоро ще обявим името на тази добре пазена тайна, както и цялата програма на фестивала!

А сега гласувайте за любимата си банда и дайте шанс на новата българска музика да стане част форума „Thin Red Rock Week”!

Сподели в: